Yogastudio Noord

Even voorstellen…

Lang geleden belandde ik op een yoga mat en gedurende jaren werd yoga steeds meer een onderdeel van mijn leven. De uitdagende houdingen in combinatie met de ademhaling hebben lichamelijk en mentaal een onbeschrijfelijk effect. Yoga geeft mij een heerlijk gevoel van ruimte in mijn lijf. 

Al vanaf  jonge leeftijd heb ik een voorliefde voor vrijheid en spiritualiteit (bewustzijn) en is tot op heden een bron van inspiratie in mijn leven. Voor mijn eigen ontwikkeling besloot ik om mezelf verder te verdiepen in yoga door het volgen van diverse yogaopleidingen. Daarnaast heb ik vele workshops en retraites bijgewoond van  binnenlandse en buitenlandse teachers. Sindsdien ben ik nog meer geïnspireerd geraakt en wil mij hierin blijven ontwikkelen omdat yoga zoveel meer is dan alleen maar mooie houdingen. 

Yoga leert je bewuster te worden van je lichaam en je gedachten. Dit doe je niet alleen op je yoga mat. Yoga begint pas als je het integreert in je dagelijks leven.  Ik geloof dat yoga voor iedereen is en ik vind het belangrijk om een ruimte te creëren waarin jij je veilig voelt om jezelf te zijn. Even weg van het drukke leven en heel bewust bezig zijn met je lichaam en je geest, maar ook even lekker kunnen zweten en plezier hebben. 

Van mij kun je dynamische lessen verwachten waarin we bewegen op het ritme van de adem. Hierdoor kom je in een flow, je creëert ruimte in je lichaam waardoor de energie vrij kan stromen. We creëren ook vertragingen in de houdingen, het ervaren en observeren van sensaties in je lichaam om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Tevens zweven we letterlijk door de lucht in een yogahangmat.

 Ik wil je graag laten ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Dus kom je lekker nuchter zweven bij een Groningse Yogi? 

Namasté,

Marion

Yoga Marion Veendam
Hulp nodig?