Yogastudio Noord

Even voorstellen…

Marion

Lang geleden belande ik op een yoga mat en gedurende jaren werd yoga steeds meer een onderdeel van mijn leven. De uitdagende houdingen in combinatie met de ademhaling hebben lichamelijk en mentaal een onbeschrijfelijk effect. Yoga geeft mij een heerlijk gevoel van ruimte in mijn lijf. Al vanaf jonge leeftijd heb ik een voorliefde voor vrijheid en spiritualiteit (bewustzijn) en is tot op heden een bron van inspiratie in mijn leven. Voor mijn eigen ontwikkeling besloot ik om mezelf verder te verdiepen in yoga door het volgen van yogaopleidingen. Daarnaast heb ik vele workshops en retraites bijgewoond van diverse binnenlandse en buitenlandse teachers. Sindsdien ben ik nog meer geïnspireerd geraakt en wil mij hierin blijven ontwikkelen omdat yoga zoveel meer is dan alleen maar mooie houdingen. 

Yoga leert je bewuster te worden van je lichaam en je gedachten. Dit doe je niet alleen op je yoga mat. Yoga begint pas als je het integreert in je dagelijks leven. Ik geloof dat yoga voor iedereen is en ik vind het belangrijk om een ruimte te creëren waarin jij je veilig voelt om jezelf te zijn. Even weg van het drukke leven en heel bewust bezig zijn met je lichaam en je geest maar ook even lekker kunnen zweten en plezier hebben.

Yoga Marion Veendam

Van mij kun je dynamische lessen verwachten waarin we bewegen op het ritme van de adem. Hierdoor kom je in een flow, je creëert ruimte in je lichaam waardoor de energie vrij kan stromen. Maar we creëren ook vertragingen in de houdingen, het ervaren en observeren van sensaties in je lichaam om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. We houden veel spanning in ons lichaam vast door o.a. stress, emoties, trauma etc. Gezien mijn achtergrond zal mijn focus ook liggen op het loslaten van deze spanningen zodat ook jij mogelijk meer ruimte in je lichaam zal gaan ervaren door blokkades op te heffen.

Ik wil je graag laten ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen.

Eigenaar & oprichter van Yogastudio Noord.  Yogadocent, Coach, (Psycho Trauma) Hulpverlener & Psycholoog i.o.

Bij mij kun je de volgende lessen volgen: Vinyasa Flow, Vinyasa Yin Yang, Aerial Active , Aerial Relax (Yin),  Yin Yoga  & Trauma Sensitive Yoga 

Jantien

Ik ben een liefhebbende partner, gezellige vriendin, trotse zus en mega troste tante en een geliefde dochter. Naast mijn werk als docent Verpleegkunde, heb ik een passie voor bewegen en ontspannen.

Ik ervaar in mijn dagelijkse leven dat bewegen goed is voor mijn lichaam en geest en wetenschappelijk onderzoek onderbouwt dit ook. (Rustig) bewegen helpt je conditie te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Gevoelens van onzekerheid, angst en depressie nemen af. Ik ondersteun graag mensen bij het in beweging blijven of komen op verschillende manieren, zoals met Pilates of Running therapie. Naast inspanning is het ook heel erg belangrijk om te ontspannen. Tijdens momenten van ontspanning hebben lichaam en geest tijd om de prikkels te verwerken, dit geeft ruimte om ons energieker en creatiever te voelen. Zelf ervaar ik dat massage, Yin Yoga en Yoga Nidra mij het beste helpen om te ontspannen en daarom ben ik hier ook in opgeleid. Ook kun je bij mij terecht voor de yoga zwangerschapslessen “Mama Aerial Yoga”. Hoe mooi is het om zwangere vrouwen te begeleiden en ondersteunen bij een nieuw leven. Een bijzondere ervaring in een nieuwe levensfase, dankbaar om hier deel vanuit te mogen maken. 

Tevens wil ik nog benadrukken dat ik Aerial Yoga elke keer weer een magische yoga ervaring vindt en het is mijn doel om meer mensen dit te mogen laten ervaren.

Ik hoop je snel te zien!

Yogadocent, Pilates, – en Running therapie docent. Verpleegkundige docent aan de Hanze Hogeschool. 

Bij mij kun je de volgende lessen volgen: Aerial Relax (Yin +Nidra), Mama Aerial Yoga en Pilates . 

Hulp nodig?