Yogastudio Noord

Yin Yoga

Dit is een zachte vorm van yoga die zich door middel van diepe stretches richt op het bindweefsel in het lichaam. Door je spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam. Yin Yoga kenmerkt zich door de duur van de houdingen. Je blijft drie tot vijf minuten in een bepaalde houding. Doordat je langer in een houding blijft, heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Dit maakt Yin Yoga zowel fysiek als mentaal zeer uitdagend. Yin Yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert je meridianen (energielijnen in je lichaam) en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam. 

*Alle lessen op het rooster zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Yin Yoga Veendam

Yin Yoga

Yin Relax

Dit is een zachte vorm van yoga die zich door middel van diepe stretches richt op de diepere lagen in het lichaam en waarbij je probeert je spieren zoveel mogelijk te ontspannen De houdingen worden voor langere tijd vastgehouden: drie tot vijf minuten.  Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. We houden veel spanning vast in ons lichaam door o.a. stress, emoties, trauma etc.  door met je aandacht naar binnen te keren en bewust te ademen  maak je langzaam meer ruimte in je lichaam.  Yin houdingen zijn gericht op specifieke meridianen in het lichaam en zorgen ervoor dat energieblokkades opgeheven worden Zo kan de energie weer vrij stromen. We nemen tijdens deze les verschillende yogahoudingen aan, vaak met behulp van dekens en kussens. Kom tot rust tijdens deze rustige les.


Benieuwd naar deze yogastijl? Op het lesrooster kun je vinden wanneer je een les kunt proberen.

*Alle lessen op het rooster zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

“We don't use the body to get into the pose, we use the pose to get into the body.”

Bernie Clark

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!
In verband met de vakantie is de studio t/m 21 augustus gesloten. Als je een berichtje achterlaat neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Warme groet,
Marion