Yogastudio Noord

Pilates

Met de Pilates- methode  train je het gehele lichaam en is begin vorige eeuw ontwikkeld door Joseph Pilates. Pilates versoepelt en versterkt het hele lichaam gelijkmatig met oefeningen die starten vanuit de core (de dieperliggende buik- en rugspieren die ruggengraat, bekken en schouders met elkaar verbinden).

Het is een workout-methode die de nadruk legt op flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Pilates is een oefen- en beweegmethode die erop is gericht om het lichaam te versterken en soepel te houden. Het verbetert je lichaamshouding en werkt preventief tegen blessures. 

Je leert  je gezonde bewegingspatronen ontwikkelen en verbeteren. Je bouwt kracht, stabiliteit en flexibiliteit op. Je leert je lichaam beter kennen en komt vol energie uit een les.

Zwangerschap en Pilates

Ben je zwanger en wil je toch een actieve les volgen, dan kun je op
dinsdagavond en zondag  meedoen met de Pilates les.

Tijdens je zwangerschap is Pilates een goede methode om sterk, fit en soepel te blijven. Tevens kan pilates lage rugklachten, bekkenklachten, bekkenbodemklachten voorkomen. Deze les kun je dus volgen als je niet zwanger bent, maar ook tijdens je zwangerschap. Laat de docent van te voren weten als je zwanger bent. Er worden , wanneer het nodig is ,aanpassingen gegeven wanneer je zwanger bent. Als je hier vragen over hebt neem dan contact op of boek een gratis proefles. 

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!
In verband met de vakantie is de studio t/m 21 augustus gesloten. Als je een berichtje achterlaat neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Warme groet,
Marion