Yogastudio Noord

Wil je yogales volgen maar heb je nog vragen?

Veel gestelde vragen

Ja hoor! Yoga ervaring is niet vereist. Alle lessen op het rooster zijn voor beginners en gevorderden. Geef jezelf de tijd, verwacht niet alles gelijk te kunnen en vraag niet te veel van jezelf. 

Jazeker! Iedereen beoefent yoga op zijn/haar niveau. Naar mate je het vaker doet neemt je beweeglijkheid toe. De docent biedt daar waar het nodig is andere opties aan of door gebruik van props(hulpmiddelen), dus iedereen kan mee doen! 

Dat kan via de website via het reservering systeem van Eversport, via het lesrooster of de Eversports app. 

Uitschrijven voor een les doe je tot 4 uur van tevoren, zodat de mensen die op een eventuele wachtlijst staan je plekje kunnen overnemen. 

In de studio zijn matjes, bolsters, dekens, riemen en blokken aanwezig. Als je snel zweet neem je eventueel een handdoek mee. Draag tijdens Aerial Yoga een shirt met een mouw en draag geen sieraden, zodat we de doeken schoonhouden en niet beschadigen.

Yoga levert bij aan je gezondheid omdat het werkt op alle niveaus van ons welzijn; fysiek, mentaal en emotioneel.  Wanneer je fysieke en/of mentale klachten hebt, adviseer ik je om te overleggen met je arts of therapeut. Meld ook voor de les bij de docent wanneer je blessures of andere klachten hebt. 

Je kunt opzeggen wanneer je wilt. De opzegtermijn is één maand plus het restant van de huidige maand. Dus als je bijvoorbeeld op 6 april opzegt, loopt je abonnement door tot eind mei. Maar ook als je je abonnement opzegt op 28 april.

Stuur een mail naar info@yogastudionoord.nl

De ingang is bij de hoofdingang van “Bedrijvencentrum De Linge”. Bij binnenkomst is de studio aan je rechterzijde. De kleedkamer bevindt zich tegenover de studio. 

Kom schoon, fris en zonder (lichaams)luchtjes of parfum zodat je eigen ademhaling en die van anderen er niet door gehinderd wordt. 

Bij binnenkomst plaats je je schoenen in het halletje voor de kleedkamer (neem warme sokken mee) en ik wil je vragen om je handen te wassen. 

Ruim na de les je (schoongemaakte) mat en eventuele andere spullen op, laat je plekje netjes achter. In verband met hygiëne is het fijn om een eigen yoga mat te hebben zodra je meerdere lessen gaat volgen.

De studio materialen worden met regelmaat gereinigd met een stoomapparaat/gewassen. 

Hulp nodig?