Yogastudio Noord

Veelgestelde vragen

Algemeen

Jazeker! De studio is toegankelijk voor iedereen; van jong tot oud, een maatje meer of minder, lenig of stijf. Iedereen beoefent yoga op zijn/haar niveau. Naar mate je het vaker doet, neemt je beweeglijkheid toe. De docent biedt daar waar het nodig is andere opties aan. Dus iedereen kan mee doen! Nu kan het natuurlijk zijn dat de ene yogavorm je beter ligt dan de andere. Hier vind je meer informatie over de verschillende yogastijlen. Mocht je toch nog graag extra advies krijgen, neem dan contact op. Naast de groepslessen is het ook mogelijk om privé-lessen te volgen.

Proefles volgen en beginnen met yoga

Ja hoor! Yoga ervaring is niet vereist. Alle lessen op het rooster zijn voor beginners en gevorderden

Zeker! Je kan een gratis proefles volgen. Dit regel je op de website of in je Eversports app. 

Voor een proefles en groepsles:  Download de gratis Eversports app op je telefoon en boek je les in de app. Of boek via je computer door op het online lesrooster de gewenste les aan te klikken. 

Privéles: Neem contact op voor meer informatie.

Op de website onder tarieven staan onze abonnementen en strippenkaarten beschreven. Maak een keuze en je wordt vervolgens automatisch doorgelinkt naar Eversports. 

Dit kun je ook regelen via de Eversports app. Download de app hier. 

Uitschrijven voor een groepsles doe je tot 4 uur van tevoren, zodat de mensen die op de wachtlijst staan je plekje kunnen overnemen. 

Als je bent verhinderd en het lukt niet om je les op tijd te annuleren, meld je dan ook af via je account. 

Het is mogelijk om 24 uur voor de gemaakte afspraak  je privéles kosteloos te annuleren. Voor het annuleren na minder dan 24 uur wordt 25,- reserveringskosten in rekening gebracht.

In de studio zijn matjes, bolsters, dekens, riemen en blokken aanwezig. Als je snel zweet neem je eventueel een handdoek mee. Als je een tijdje yoga lessen volgt is het misschien fijn om een eigen yoga matje te hebben.   

En verder…

  • Kom de eerste les iets vroeger zodat de docent je even wegwijs kan maken;
  • Draag comfortabele kleding waar je makkelijk in kunt bewegen.
  • Kom schoon, fris en zonder parfum naar de les zodat je eigen ademhaling en die van anderen er niet door gehinderd wordt.
  • Bij binnenkomst plaats je je schoenen in het halletje voor de studio of in de kleedkamer (neem warme sokken mee).  Je jas kun je voor de ingang van de kleedkamer ophangen.
  • Ruim na de les je (schoongemaakte) mat en eventuele andere spullen op, laat je plekje netjes achter.

De ingang is bij de hoofdingang van “Bedrijvencentrum De Linge”, tegenover de keukenloods. Bij binnenkomst is de studio aan je rechterzijde en de kleedkamer bevindt zich tegenover de studio. 

De studio is ongeveer 15 min voor aanvang geopend. 

Het is fijn als je in ieder geval 10 min voor de les begint aanwezig bent, zodat we in rust kunnen starten en bij de aerial lessen het doek nog van hoogte kunnen verstellen. Zijn er twee lessen achter elkaar, dan kan het soms voorkomen dat je eventjes moet wachten. 

Yoga levert bij aan je gezondheid omdat het werkt op alle niveaus van ons welzijn; fysiek, mentaal en emotioneel.  Wanneer je klachten hebt, adviseer ik je om te overleggen met je arts of therapeut. Meld het ook voor de les bij de docent. 

Bij zwangerschap raden we vanaf circa 14 weken zwangerschapsyoga aan waar je op een veilige en speciaal op deze periode gerichte manier lessen kunt volgen. Meer informatie over Mama Yoga vind je hier.

Overige

Je kunt opzeggen wanneer je wilt. De opzegtermijn is één maand plus het restant van de huidige maand of periode. Dus als je bijvoorbeeld op 6 april opzegt bij een maandabonnent, loopt je abonnement door tot eind mei. Maar ook als je je abonnement opzegt op 28 april.

Opzeggen kun jezelf in je account regelen. Kom je er niet uit stuur dan een mail naar info@yogastudionoord.nl 

Voor alle overige vragen stuur een mail aan info@yogastudionoord.nl . Bellen of appen mag ook 06 28 39 66 39.

Hulp nodig?